REMODELEAZĂ PÂNĂ DAI FORMĂ!

As reset

Am o meserie care implică creierul, muncă de birou. Stau opt ore pe zi în fața calculatorului și scriu linii de program. De la serviciu ajung acasă la ora 17…dar nu ca să mă odihnesc. Începe a doua activitate generatoare de venituri, artă. Activitate ce se prelungește, uneori, până la doisprezece-unu noaptea. Să nu mă înțelegi greșit, printre orele de muncă se strecoară pauzele de masă, shopping cu nevastă-mea și cu fii-mea sau căte o oră de somn, asta când sunt prea frânt pentru a mai vedea tușe sau linii. Una peste alta sunt un om ocupat.

Acum stau și mă întreb: – Cum am ajuns așa? Răspunsul mi-l pot da eu sau te las pe tine. Sunt sigur că foarte mulți se regăsesc în stilul meu de viață. Un stil nesănătos, fără a ține cont de zicala „Mens sana in corpore sano„.  Am 43 merg pe 44, anul 2018 îmi va aduce o pereche de pătrari in vârstă… dar și kg în plus!!! Ideea nu este că-s bătrân ca ani, dar câteodată mă simt obosit din cauza acestui stil dezordonat de viață și muncă. Trebuie să fac ceva, să schimb ceva, ceva important, stilul alimentar, să mă relaxez mai mult, să mă recreez.

Am menționat vârsta deoarece cu 10 ani în urmă nu arătam așa… așa durduliu și crispat cu o nepotolită dorință de a câștiga, de a avea, de a nu lipsi familiei mele nimic și pe bună dreptate. Dar toate eforturile mele au avut, pe de o parte, prin susținere și motivație, rezultatele așteptate și, pe de altă parte, un efect distructiv care mi-a afectat metabolismul și m-a adus în starea fizică de astăzi, un tip gras pe care-l obosește ficare pas pe care-l face.

Fiind dintr-o dată conștient că trebuie să-mi schimb stilul de viață am început să mă documentez despre modalități care m-ar face să mă simt în corpul meu ca acum 10 ani. Soluția ar fi fost simplă, după mintea mea, mișcare, foarte multă mișcare. Însă  lucrurile nu sunt chiar atât de simple. Am nevoie de o minte organizată să le pună cap la cap, o minte care are informații despre mine și știe ce să facă cu ele. Apoi să mă îndrume și să mă susțină.

Tot căutând am găsit soluția. Reset! Tu ai auzit de Limitless? De Reset by Limitless? Eu da. Hai să îți explic!!

limitless

„Reset” o comandă cunoscută pentru mine ca programator, însă neaplicată niciodată mie. Prin inetermediul „bătrânului Google”, cum îmi place mie sa-i zic, am aflat de acest minunat program de remodelare corporală. O resetare a ta, a ceea ce nu mai vrei să fi, un alt om. Trebuie să las deoparte mesele nesănătoase care îmi aduc plăcerea temporară și obsesivă de a mănca doar pentru a mă sătura. Voi încerca ABC-ul rețetei de slăbire Limitless. Din cât m-am documentat până acum, peste 5000 de români au reușit să își modeleze corpul, să piardă surplusul de kilograme și să-și îmbunătățească stilul de viață.

La sfărșitul celor trei luni, urmănd întocmai principiile  „Reset” by Limitless, un bărbat poate slăbi 10 kg minimum, ajungând și la minus 18-20 kg dacă dorește și se străduiește. Întotdeauna când îți propui ceva și îți dorești cu adevărat  se realizează, cu atât mai mult când ai ca sprijin niște experți. Gata cu sedentarismul, în munca mea am nevoie de o minte limpede pe care numai sportul și o alimentație sănătoasă mi-o pot da. ”Reset” îmi pune la dispoziție un plan alimentar personalizat, o agendă cu antrenamente fizice, Q&A cu experții nutriționiști pe Facebook, workshop-uri, idei de meniuri bogate în nutrienți esențiali. Durează trei luni, dar știu că de la o săptămână la alta voi fi tot mai mulțumit de mine însumi și de felul în care arăt.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s