Cu mașinuța prin oraș și împrejurimi

Banner-SIXT-SH

Mi-am cumpărat o mașină… ce mai mașină ! Vreau să spun în câteva rânduri că a fost o adevărată afacere. Cine se gândea că o mașină second poate fi atât de fiabilă. O adevărată comoară pot spune pentru că mă ajută în toate, chiar în toate nevoile și problemele pe care trebuie să le rezolv (pe aici prin oraș și prin împrejurimi). Am cumpărat-o second din cauza faptului că nu dispun de așa mulți bani pentru a-mi lua un nouă, dar … ce să mai zic nu m-a dezamăgit nici măcar o dată. În primul rând că istoricul folosirii ei a fost unul real.

Shopping cu nevastă-mea și cu fii-mea zilnic, serviciu, școală copil, cinema, peste tot numai cu autoturismul cel nou achiziționat. Am prieteni care și-au luat și ei mașini second-hand, dar ulterior au apărut îndoielile și chiar îngrijorările, km nu erau reali și plus de asta un autoturism luat, poate la mâna a șaptea, nu face față rutinei zilnice, deselor drumuri spre destinațiile unde ai treabă sau pur și simplu pentru a te plimba. De aceea vreau să vă recomand cu tărie, celor care doriți să vă achiziționați o mașin second-hand, consultați acest site – http://www.sixtsh.ro/

Nu o să fiți dezamăgiți din cauza faptului că poate autoruismul în care ați investit o să vă lase baltă. Succes în căutări!

11

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s