Cu mașina mea oriunde

Banner-SIXT-SH

Ce confortabil este să ai o mașină proprie, să nu depinzi de nimeni, nici de prieteni, nici de autobuz, nici de tren! Să poți merge cu ea oriunde și oricând ai chef. Asta înseamnă libertate de mișcare!

Desigur am dorit să plec la munte  împreună cu familia. Și am ajuns, necondiționați de nimeni și de nimic. Am oprit de fiecare dată când ne-a sărit în ochi un peisaj interesant. Am oprit chiar și la un restaurant pe traseu, unde am servit mititei (aveam mare poftă).

În drum spre mare, nu mai zic, toate benzinăriile au fost ale noastre, chiar dacă ne era foarte dor de litoral. Și acolo… toate stațiunile le-am vizitat, ne bătea gândul să trecem granița la bulgari, dar am lăsat-o pentru la anul. Toate acestea sau întâmplat doar datorită faătului că am avut norocul și fericita inspirație să găsesc acest site care comercializează mașini de calitate – http://www.sixtsh.ro/.

SIXT SH oferă servicii unice pe piață prin transparență totală, istoria clară și fiabilă a mașinii, pachetul de garanție cel mai cuprinzător (garanție de 2 ani din bară în bară, în limita a 30.000 de km) și cel mai bun raport calitate preț.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s