Cel mai mult îmi place să colorez și să pictez

Imagini_second 10

Spune Ștefania de numai 5 anișori. Și eu spun la fel.

Am revenit cu un copilaș care are alte dorințe, vrea să fie Cenușăreasă și în același timp Moș Crăciun. Două personaje bune pe care ea, mititica, ar vrea să le interpreteze în viață. După părerea mea toți copii au dorințe frumoase, chiar dacă, pe unii dintre ei soarta ia lovit fără să-i întrebe. O altă doleanță a ei, și asta m-a emoționat, vrea să aibă copilași și soț. Observ că în primul rând vrea copilași. Sunt convins că Ștefania, la vârsta la care o sa aibă copilași, o să fie un real exemplu de mămică, devotată și iubitoare. O mămică care poate ea nu a avut-o, repet din nu se știe ce cauze, pentru care fetița nu este răspunzătoare. Toate aceste năzuințe ale ei o să le îmbrace cu culoare. Culori calde care să transmită și celorlați bunătatea suflețelului ei.

Doresc să o ajut pe micuța Ștefania, de numai cinci anișori, să-și împlinească măcar o parte din dorințele ei. Și anume o pot îndruma pe drumul culorii, învățând-o tehnici de desen și pictură, eu având aceeași pasiune.

Toate fotografiile, ca și cea de mai sus,  realizate de Horia Manolache și ilustrate de Gabi Toma sunt foarte sugestive, transmit un mesaj direct care nu poate să te lase indiferent. În cadrul „Mână cu Mână” putem vedea dorințele copiilor exact cum au fost ele exprimate verbal de autorii acestor poze.

Și zic doar ajutați din toată inima când puteți și dacă sunteți convinși că trăim printre oameni și că suntem oameni.

Foarte mute informații, despre cum puteți ajuta astfel de omuleți, le găsiți aici – http://manacumana.ro/

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s