O mașină second !!?

Banner-SIXT-SH

Da, de ce nu ! Însă există o limită peste care nu trebuie să treacă caracteristicile tehnice ale automobilului folosit de vechiul sau de vechii proprietari. Am decis să-mi cumpăr  o mașină, sincer nu am bani pentru una nouă, am optat pentru categoria second hand. Caut prin multitudinea de oferte de pe net, evident că toate au hibe, mă incântă prețul, dar și aspectul din fotografiile de prezentare. Mă tot uit, analizez și intr-un final… mă decid, o Skoda Octavia din 2015, mă rog nu dau detalii. Sun un prieten priceput pentru a-l ruga să mearga cu mine să analizăm viitoarea posibilă achiziție. Prietenul meu, un adevărat prieten dealtfel, îmi spune că este foarte riscant să-mi cumpăr un auto second pentru că, chiar și un cunoscător ca el se poate păcăli, iar istoricul mașinii respective poate fi ușor falsfificat, în condițiile în care, acest istoric, se poate verifica decât de service-uri autorizate și este foarte costisitor.

A venit în schimb cu o sugestie, fiind de meserie mecanic, omul mi-a dat ideea de a căuta pe un site specializat în vânzări auto second. Și anume mi-a dat următoarea adresă: http://www.sixtsh.ro

Navigând pe aceste site am aflat că: SIXT SH oferă servicii unice pe piață prin transparență totală, istoria clară și fiabilă a mașinii, pachetul de garanție cel mai cuprinzător (garanție de 2 ani din bară în bară, în limita a 30.000 de Km) și cel mai bun raport calitate preț.

Acum am autoturism pe care pot pune bază, vreau să ajung în Poana Brașov pentru început. Apoi în primăvară, pe Valea Oltului. La vară, la mare… dar la greci nu la noi, am curaj cu noua mea achiziție. La anul am curaj să mă aventurez cu familia chiar până în Spania, la cumnata mea. Nu pot încheia decât recomandându-vă cu căldură acest minunat site pentru a vă găsi cea mai bună opțiune, automobilul de care aveți nevoie.  Succes!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s