Cameron Diaz

Cameron Diaz

 

Cameron Michelle Diaz (n. 30 august 1972, San Diego, California) este o actriță și fost fotomodel american. În prezent stabilită în Los Angeles (BHPO),ea e cunoscută în mare parte datorită rolurilor sale din The Mask și Îngerii lui Charlie

Viața personală

Cameron Diaz s-a născut în San Diego, California, SUA. Mama sa, Billie Joann (născută Early), este un agent de import-export, iar tatăl său Emilio Luis Diaz (1949–2008) a lucrat mai bine de 20 de ani la compania petrolieră din California UNOCAL ca field gaugernecesită traducere. Cameron are o soră mai mare pe nume Chimene. Tatăl său s-a născut într-o familie cubaneză (de descendenți spanioli), care s-au stabilit în suburbia Tampei, în orașul Ybor City, mai târziu mutându-se cu traiul în California, unde Emilio și s-a născut. Mama sa are origini engleze, germane și irlandezo-scoțiene. Cameron a crescut în Long Beach, California, și a absolvit Long Beach Polytechnic High School.

Relații

Din 1990 până în decembrie 1994, Diaz a conviețuit cu producătorul Carlos de la Torre. În 1995, Diaz a devenit partenera actorului Vincent D’Onofrio în timpul producției de Feeling Minnesota. Mai târziu, în 1995, ea a început o relație cu actorul Matt Dillon. Relația sa încheiat în decembrie 1998. Ea a avut o relație și cu actorul și membrul trupei de 30 Seconds to Mars Jared Leto în 1999, cu care s-a logodit în anul 2000. În 2003, au pus capăt relației lor de patru ani. Diaz a format un cuplu cu cântărețul Justin Timberlake între anii 2003-2006. în octombrie 2004, Diaz și Justin Timberlake au avut o altercație cu un fotograf de tabloid în afara unui hotel. Atunci când fotograful și un alt bărbat a încercat să-i fotografieze, cuplul le-a smuls aparatul de fotografiat. Imagini de la incident au apărut în Us Weekly. Reprezentanții perechii au afirmat că ei joacă scena unei noi serii. Diaz a mai fost într-o relație romantică cu starul de baseball, jucătorul lui New York Yankees, Alex Rodriguez, începând din iulie 2010 până în septembrie 2011.

Sursa Wikipedia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s